Viksjöskolan, Järfälla kommun

Viksjöskolan i Järfälla kommun ligger i centrala Viksjö. Skolan ligger mitt emot ICA Kvantum i Viksjö. Skolan i Viksjö är en åk. 6-9 skola som drivs kommunalt med t.f rektor Bi Winberg (ht2012). Viksjöskolan har ca 700 elever i 21 olika klasser. Skolan arbetar med ett lösningsfokuserat arbetssätt för att skapa en bra atmosfär i skolan.

I Viksjöskolan har man också satsat på att lärarna ska ha en bra ämneskompetens och vidareutbildning av personalen sker hela tiden.

2002 renoverades skolan, den senaste renoveringen skedde 2011 då man utrustade vissa lektionssalar med sk smartboards. Viksjöskolan bygger även på sitt datorbestånd ytterligare.

Är ni intresserade av betygsutvecklingen så får ungefär 90-100 % av eleverna minst betyg G inom olika ämnen.

Skolundersökningen 2012 genomfördes för elever i åk. 8  och du kan läsa den på Järfälla kommuns hemsida. Det finns många andra skolor i Järfälla och du hittar samtliga Järfällas skolor på Järfälla kommuns hemsida.

Kontaktuppgifter för Viksjöskolan:

Viksjöskolan

Agrargränd 4

175 44 Järfälla

Tel expedition: 08-58029750

Övriga kontakter här

 

Visjöskolan har också en utmärkt hemsida med mycket information om skolan som vi rekommenderar att ni besöker den här länken till Viksjöskolan