Vi är tillbaka!

Folkpartiet Järfällas kansli har öppnat igen efter sommarledighet, i och med detta drar vi igång aktiviteten på vår blogg igen. Vi kommer fortsätta med vår ambition att göra minst ett inlägg om dagen, gör det därför gärna till en vana att titta in till oss minst en gång per dag.

Vi har fått mycket positiv feedback på vår blogg och våra inlägg och kommer därför fortsätta att blanda debattinlägg med information om Järfälla. Under hösten kommer vi presentera vår politik när det gäller aktuella projekt i Järfälla såsom Barkarbystaden, Kodaktomten och mycket annat. Är du intresserad av att veta hur vi tänker kring ett speciell fråga så tveka inte att höra av er till oss, antingen via bloggen (vi svarar ofta på kommentarer samma dag) eller via mail till: fpjarfalla@gmail.com eller folkpartiet@jarfalla.se .

Under hösten kommer mycket att hända i partiet i Järfälla; vi ska bland annat börja med medlemsluncher varannan vecka och fortsätta arbetet i våra arbetsgrupper där vi diskuterar viktiga frågor i Järfälla. Vi planerar också att gå ut och möta er som bor i Järfälla för att höra vad ni tycker och tänker om olika frågor. Vill du delta i våra träffar så kan du bli medlem hos oss, första året som medlem hos Folkpartiet betalar du enbart 50 kronor. Klicka här för att bli medlem.

Om du har frågor kring vår politik, våra aktiviteter, aktuella frågor eller vill föra fram åsikter till oss så är du välkommen att höra av dig till oss på ovanstående mail eller på telefonnummer: 08-580 286 48 (du behöver inte vara medlem för att höra av dig till oss, vi är intresserade av alla medborgares åsikter). Du är också välkommen att skicka in inlägg till vår blogg, du behöver inte vara medlem för att bli publicerad hos oss. Vi har tidigare tagit in gästbloggare. Skicka gärna in ett gästblogginlägg till oss så återkommer vi till er så fort som möjligt. Allas åsikter är viktiga!


Redaktionen
Folkpartiet Järfälla