Växtplats Järfälla-en mässa om företagande i Järfälla

Folkpartiet besökte igår företagarmässan Växtplats Järfälla i Jakobsberg. Lars Bergstig Gruppledare FP, Anita Mickos kommunfullmäktiges ordförande FP och Nikoletta Jozsa vice Gruppledare FP var på plats i Jakobsbergs sporthall och möte företagare från hela Järfälla kommun. Växtplats Järfälla anordnades i samband med den återkommande företagarfrukosten som Järfälla kommun arrangerar ett antal gånger per år för att skapa nya kontaktar inom näringslivet. Folkpartiet träffade bla New bowl center i Jakobsberg som äger de välkända bowlinghallen i Jakobsberg, de passade på att visa upp tv-spel med bowling och berätta om sin verksamhet. Vill du veta mer om bowlinghallen i Jakobsberg så besök deras hemsida Folkpartiet träffade också Act of Emotion, ett intressant företag som sysslar med eldshower, dans och musik. Vill du veta mer så besök www.actofemotion.se

Vill du att vi ska komma ut och besöka er verksamhet så maila folkpartiet@jarfalla.se vi vill gärna höra er idéer och tankar kring Järfälla och företagande.

Vi kan starkt rekommendera att titta på klippet från mässan om du vill veta mer om Järfällas framtid. Lars Bergstig berättar om de stora förändringar som Järfälla står inför de närmsta åren. Ett måste för att lägga upp en bra strategi för framtida företagande i Järfälla kommun.