Våra politiker: Åsa Revfalk

Åsa Revfalk
Åsa Revfalk (fp)

IT-konsult

Vad är dina politiska uppdrag i Järfälla?

Varför Folkpartiet? 
För att jag delar partiets liberala syn. 

Vad har du för visioner för mandatperioden?
Eftersom jag är ny i politiken så vill jag se och lära mig de områden som Kultur & Fritidsnämnden ansvarar för. Då jag vet vilket engagemang som läggs ner i våra föreningar i kommunen vill jag verka för att stödja föreningarna i deras fina arbete på det sättet som föreningarna behöver för att kunna fortsätta med sitt viktiga arbete. 

Mer om dig?
Bor i Vattmyra. Sambo och en son som studerar i Linköping. Arbetar som IT-konsult. På fritiden tränar jag gärna, både på gym eller i skidspåren och på sommaren på golfbanan. Går gärna på bio, teater.
Läs inlägg från Åsa Revfalk här