Sportlovet i Järfälla kommun

Sportlovet har inletts och självklart erbjuds det en mängd olika aktiviteter i Järfälla kommun. Det erbjuds allt från handikapp idrott, till kampsport och pyssel och experiment på våra bilbliotek.

På tisdag anordnas bland annat gratis prova-på aikido i Jakobsbergs sporthall, uppdelat på två grupper 8-14år prövar på klockan 18-19 och för de äldre gäller tiden 19-21.

Om man vill ta chansen att pröva på något annat så ger Stockholms Handikappidrottsförbund dig chansen att prova på allt från rullstolsbasket till sittande volleyboll, även det under tisdagen i Jakobsbergs sporthall, dock mellan klockan 10 och 15.

Klockan 13.15 varje dag under veckan erbjuder Kallhälls 4H-gård drop-in ponny ridning till en kostnad av 20 kronor per barn.

KomTek bjuder in till kommunens bibliotek för att bygga något spännande helt gratis och med stöd av skickliga instruktörer från den kommunala teknik- och entreprenörsskolan. Det är drop-in som gäller och tiderna är 12-16 där man spenderade måndagen på Kallhälls bibliotek, tisdagen kommer man att vara på Barkarby bibliotek, onsdag Viksjö bibliotek och slutligen gästar man Jakobsbergs bibliotek under torsdagen.

 

Fler aktiviteter och tider kan hittas på Sportlov i Järfälla.