Socialdemokraterna skickar politisk propaganda till 6-åringar

Socialdemokraterna skickar politisk propaganda till 6-åringar.
Här på bloggen har vi tidigare skrivit om att en rödgrön regering hotar Järfällas friskolor. För att belysa detta startade vi en affischeringskampanj vilket ledde till att Claes Thunblad (S) rasade på Vittraskolans egna Facebooksida! Tyvärr blev samtliga affischer vandaliserade samma natt men vi ger oss inte i vårt försvar för några av Järfällas bästa skolor.
Nu till det riktiga lågvattenmärket! Idag har samme Thunblad (S) skickat direktadresserad reklam hem till 6-åriga barn där man kan läsa att (S) i Järfälla minsann kommer att satsa på dessa skolor. Problemet för Thunblad är att vi som har hört Sjöstedts förbudsiver fattar att det vid en röd-grön regering inte spelar någon roll vad Järfällas Socialdemokrater tycker. Sjöstedt skulle i en förhandling kräva att skolor som Vittraskolan förbjuds.
Vi förstår att Socialdemokraterna nu känner sig trängda. Mätning efter mätning pekar på en rejäl pyspunka för Löfvén men att sjunka så lågt att man skickar sin propaganda direkt hem till 6-åringar, det måste väl ändå vara valrörelsens värsta lågvattenmärke!