Räddningstjänsten i Attunda tackar Järfälla kommun för gott samarbete.

Raddningstjansten_Attunda
Räddningstjänsten Attunda

Brandkåren i Attunda tackade anställda på Järfälla kommun för det snabba arbetet med information och nattvandringarna under oroligheterna som drabbade Stockholm förorter i slutet av maj.

Tack vare det snabba ingripandet från kommunen drabbades Järfälla inte i lika stor grad som många andra förorter. Räddningstjänsten berättade att de har fått mängder med tårtor, kakor och bullar lämnade till stationen under oroligheterna. Många Järfällabor har varit upprörda för att räddningstjänsten inte har kunnat utföra sitt arbete pga. stenkastning under oroligheterna och i Viksjö hade folk kommit fram för att krama om dem och berömma dem. Vid flera tillfällen har de fått åka på olika automatlarm och då har det stått ungdomar och applåderat brandmännen när de har kommit fram.

En representant för Järfälla kommun fick ta emot blommor som han lovade skulle ställas på Valvet i Jakobsbergs centrum, även kommunstyrelsens ordförande Cecilia Lööfgren fick ta emot blommor från räddningstjänsten.

Folkpartiet tackar precis som väldigt många andra i kommunen för det tunga arbete som räddningstjänsten i Attunda gjorde under oroligheterna.

 

Tack.