Nu kan du följa utvecklingen av ICA Maxi i direktsändning

ICA_Barkarbystaden
ICA får monopol av M och S i Järfälla

ICA Fastigheter sänder direkt från byggplatsen i Barkarbystaden och du kan följa utveckling direkt på din dator eller telefon.

Barkarbystaden växer just nu fram i en allt snabbare takt. Har ni passerat Barkarbyfältet den senaste tiden har ni också sett att det är en febril aktivitet på tomterna som ligger vid Plantagen i Barkarby. Man kan se ett flertal byggnader som växer upp och det är framförallt ICAs fastighet som vi har skrivit om tidigare samt de hyresrätter som företaget Wallenstam håller på att bygga och som reser sig allt högre över området.

Just ICAs fastighet kan du besöka utan att åka till Barkarbystaden. ICA har satt upp en webbkamera som hela tiden utvecklingen med kommande ICA Maxi butiken samt de övriga butikslokalerna som ICA kommer hyra ut.

Tidigare skrev vi om hur Moderaterna i Järfälla och Socialdemokraterna tillsammans har gett ICA monopol på livsmedelshandel och vill ni läsa hela det inlägget så ska ni besöka den här sidan. ”M och S ger ICA monopol på livsmedelshandel”