Nikoletta Jozsa ny gruppledare i Järfälla

Nikoletta_Jozsa
Folkpartiet valde nyligen en ny gruppledare i Järfälla. Nikoletta Jozsa valdes av en enhällig grupp till att leda partiet de kommande fyra åren. Nikoletta har tidigare varit politisk sekreterare och vice gruppledare i Järfälla men tar nu över ledarskapet efter Lars Bergstig.

Nikoletta började sin politiska bana för ca 4 år sedan när hon blev medlem i Folkpartiet. Hennes politik präglas av ett starkt socialt engagemang där barns trygghet och socialt utsatta personers levnadsförhållanden är viktiga frågor.

Nikoletta ligger bakom HBTQ-certifieringen av äldreboenden i Järfälla, upprustningen av bla fotbollsplanen och parken i ett av Järfällas miljonprogramområden. Nikoletta var också med och räddade kvar fältassistenterna i Järfälla när deras tjänster hotades för ett par år sedan. Nyligen har hon drivit frågan om att inför tak-över-huvudet-garanti som ett krav för alla kommuner i landet.

Järfällabloggen med ca 100.000 besökare om året är ett annat projekt som startades av Nikoletta och som resulterat i ett arbetssätt som nu användas av många andra folkpartiföreningar i landet.

Folkpartiet Järfälla kommer ledas av en person med stora visioner och stor handlingskraft under fyra år i opposition.

Nikoletta säger att Folkpartiet i Järfälla under den kommande mandatperioden kommer fortsätta vara ansvarsfulla för att värna Järfällabornas vardag. Den här gången kommer det ske i opposition och Folkpartiet kommer att granska varje beslut och förslag som tas av C+S+Mp. Järfällaborna förtjänar det bästa.