Nikoletta Jozsa hälsade på Folkpartiet i Västerås

Idag fick jag äran att hälsa på hos Folkpartiet Västerås för att berätta om våra sociala medier i allmänhet och denna blogg i synnerhet. Det var ett fantastiskt möte som gav mig mycket inspiration, värme och energi. Jag hoppas detta var det första av många framtida möten.

Jag vill tacka Folkpartiet Västerås för det otroligt vänliga mottagandet och för att jag fick komma och ”öva” min framställan på er.

Tack Ragnhild Källberg (FP) oppositionsråd, Lennart NIlsson (FP) ordförande, Ulf Larsson (FP) politisk sekreterare i Västerås, samt Helena Hagberg (FP) politisk sekreterare i landstinget och Johan Lijeqvist (FP) förbundsombudsman i Västmanland!

 

Helena Hagberg (FP) politisk sekreterare i landstinget Västmanland

 

Ulf Larsson (FP) politisk sekreterare och Ragnhild Källberg (FP) gruppledare och oppositionsråd i Västerås

 

Nikoletta Jozsa (FP) är hos Folkpartiet Västerås och berättar om Folkpartiet Järfällas sociala medier. FP Järfällas blogg syns i bakgrunden.