Leklandet Stor och Liten Barkarby

Leklandet Stor och Liten har öppnat i Barkarby. Under en längre tid så har Sibas gamla lokaler i Barkarby Outlet stått tomma. Lokalen är en av de första lokalerna på Barkarby handelsplats som man ser när man kör in i området från den södra sidan. De stora fönstren har blivit lite av en kännetecken för Barkarby handelsplats. Nyligen gick också Expert i konkurs vilket hade bidragit till att två stora lokaler skulle stått tomma i Barkarby.

Öppettider: Alla dagar 10-19

Vi gladdes då åt att se att Sibas gamla lokaler har tagits över av Leklandet Stor&Liten i Barkarby. Området kommer få ett lyft av en ny verksamhet med många besökare i olika åldrar.  Stor och Liten i Barkarby är Stockholms största lekland för barn med klätterställningar, klätterväggar mm. Det finns café och för de som vill så finns det fri uppkoppling till internet. För er som inte har besökt Barkarby handelsplats tidigare så finns det gott om parkeringsplatser och butiker i området. Öppettider för leklandet Stor och Liten är mån-sön 10-19. Adressen är Herrestavägen 1, 17738 Järfälla

Runt omkring i landet så har lekland för barn av olika slag blivit allt populärare. Fördelen är att anläggningarna ofta är välskötta, tempererade och säkra. Leklanden följer ofta olika typer av teman även om många kretsar kring djur och djungel som t.ex. Leos lekland som finns på ett tiotal platser runt om i landet och Lek och buslandet i Infra city. Ofta hittar man leklanden som i större handelsområden som t.ex. Barkarby handelsplats i Stockholm strax utanför stadskärnan.

I Järfälla finns utöver Leklandet Stor och Liten också ett lekland i Veddesta industriområde som heter Lekpalatset i Järfälla som är ca 2000 m2.

Kontakt

Leklandet Stor och Liten i Barkarby

Herrestavägen 1

17738 Järfälla

 

Vi önskar naturligtvis Leklandet Stor&Liten mycket välkomna till Järfälla och vi hoppas att många familjer från hela Stockholmsområdet kommer till just Barkarby för att besöka Stor och Liten.

Läs också ”Tomma lekplatser i Järfälla en utmaning för kommunen