Kommentera detaljplanen för Bolinder Strand 2013

Bolinder strand i Kallhäll ska få en ny detaljplan då JM och kommunen vill bygga fler bostäder i området. Vi vill gärna att ni skriver vad ni tycker om detaljplanen i den här artikeln. Vad tycker du om höghusen längst upp i backen eller de nya husen utmed Godsvägen ner mot båtklubben i Bolinder stran? Skriv en kommentar så ska vi i Folkpartiet lyssna på er och vi vill ha era kommentarer oavsett er politisk åsikt i övrigt.

Försvinner din utsikt när nya hus byggs eller saknas det kollektivtrafik i området? Vi vill veta allt.

Detaljplanen för Bolinder strand 2 är omfattande och påverkar många i området på olika sätt. Hela detaljplanen hittar du på länken ovan som du kan studera. Längre ner hittar du ett par bilder från planen.

Planbeskrivningen finns här

 

Ett öppet hus för detaljplanen hölls På Wallins restaurang i Bolinder strand den 5 mars och Folkpartiet var på plats för att lyssna på de boendes åsikter. Ett möte med många och starka åsikter och funderingar över den nya detaljplanen. Vi har tagit in vad ni sa på mötet men vill veta mer.

Nu vill vi gärna få era åsikter direkt här bland kommentarerna. Ni kan skriva anonymt och vi tar bort den förhandsgranskning vi normalt har.

 

 

Kommentarer som är orelevanta, kränkande mot person och/eller bryter mot lagen kommer att tas bort.