Kallhälls båtklubb

Kallhälls båtklubb ligger på Godsvägen i Kallhäll och du hittar dit genom att köra ner mot Bolinder Strand men att direkt efter att du har kört under järnvägen så tar du höger och följer Godsvägen ett par hundra meter tills du ser bryggorna.

För att bli medlem i Kallhälls båtklubb som finns det ett antal kriterium som behöver uppfyllas för att  få en båtplats och ett medlemskap. Du måsta vara äldre än 15 år, delta i det ideella arbetet samt vissa maxstorlekar på båtarna i hamnen. Inträdesavgiften är 500 kr i båtklubben och när den är betald och du är godkänd medlem så kan du ansöka om en båtplats hos Kallhälls båtklubb. Mer information kring deras regler kring medlemskap hittar du på KABK http://www.kabk.org/eansokan.html  (Kallhälls Båtklubbs) hemsida. Hamnavgiften i Kallhälls båtklubb är 400 kr.

I slutet av april så påbörjas sjösättningen på båtklubben.

Kallhälls båtklubb har en lång historia och har funnits sedan 1921 i Kallhäll och på deras hemsida kan man läsa att när klubben bildades så fanns det 391 personer mantalsskrivna i Kallhäll och årsavgiften på båtklubben var 3 kronor.

Du kan komma i kontakt med Kallhälls båtklubb enligt dessa uppgifter:

Kallhälls Båtklubb

Godsvägen

17671 Järfälla

Tel. 08-58351901

Epost: info@kabk.org