Järfällabloggen passerar 20.000 läsare i månaden!

20.000 besökare på fyra veckor
Bloggen som handlar om Järfälla och som drivs av Folkpartiet har passerat 20.000 besökare under fyra veckor. För några veckor sedan passerade bloggen för första gång tiotusen läsare under en och samma månad, en siffra som nu snabbt har ökat till 20.000.

Järfällabloggen startades i januari 2011 för att göra politiken i Järfälla mer tillgänglig för Järfällaborna och för att alla som bor i kommunen ska ges en bra möjlighet att följa med i de nyheter och beslut som sker och fattas i kommunen. Vi har skrivit om allt från lekplatser till nybyggda skolor, ministrar har gästbloggat och Europaparlamentariker har skrivit om vikten av att rösta i EU-valet. Vi har skrivit om förskolor som säljer hemgjorda änglar och om hur Folkpartiet tillsammans med Viksjöborna stoppade Skanska från att bygga en betongfabrik nära ett bostadsområde.

Tack alla som har bidragit och läst Järfällabloggen under denna tid. Nu hoppas vi på att ännu fler hittar hit. Vill du skriva här själv så kontakta nikoletta.jozsa@folkpartiet.se