Invigningen av Järfällas nya lågtröskelboende

Den 7 juni 2012 invigdes äntligen Järfällas nya lågtröskelboende. Folkpartiet har genom åren varit drivande i ärendet och i att ett nytt hus för hemlösa ska komma till stånd.  Boendet är ett tvåvåningshus där lågtröskelboendet är på övervåningen med 10 platser och ett natthärbärge på nedervåningen med 6 platser. Ett lågtröskelboende innebär att absolut nykterhet inte är ett krav för att få plats där.  Även de personer som är påverkade vid ankomst är välkomna på detta boende.

Folkpartiet i Järfälla har varit drivande i byggandet av ett nytt härbärge och lågtröskelboende. På bilden Sven-Erik Köhlin (FP) och Åsa Revfalk (FP). Sven-Erik Köhlin har genom många år kämpat för att att detta lågtröskelboende ska bli verklighet.

2 Comments on "Invigningen av Järfällas nya lågtröskelboende"

 1. hej
  jag driver en secondhandbutik i järfälla och vill gärna hjälpa hemlösa och undrar om ni vill ha kläder skänkta till huset och dom boende??

 2. Nikoletta Jozsa | 24 augusti, 2012 at 08:57 | Svara

  Hej Lindha,

  Vilken fin tanke att skänka kläder till hemlösa. Vi ser till att vidarebefodra din fråga och återkommer här på bloggen så fort vi fått svar.

  Mvh,

  Nikoletta Jozsa
  Politisk sekreterare/ vice gruppledare
  Folkpartiet liberalerna Järfälla

Leave a comment

Your email address will not be published.


*