Folkpartiet startar blogg om barnfattigdom

Folkpartiet i Stockholm stad har nu startat en sida för att för att uppmärksamma barnfattigdom i Sverige. Folkpartiet i Stockholm Stad skriver så här på sin blogg ” Folkpartiet i Stockholms stad behöver nu din hjälp att formulera förslag för att förbättra vardagen för några av samhällets mest utsatta. Alla dina idéer och synpunkter välkomnas. Du behöver inte tänka på att formulera en färdig text – förslaget i sig är det viktigaste. Men självklart är texter också välkomna.”

Folkpartiet i Stockholms stad skriver på sin blogg att de har fått med två av sina förslag kring barnfattigdom i Stockholms stads budget för 2013 och det är att bredbandsuppkoppling dvs. internet ska ingå i försörjningsstödet och att barnfamiljer ska få budget och skuldrådgivning inom en vecka.

Man listar också en rad andra förslag på barnfattigdomsbloggen som t.ex. att barnfamiljer inte ska få vräkas, kostnadsfri skola och att fritid och kultur ska vara till för alla barn. Detta är några av de frågor som Folkpartiet i Stockholms stad driver och diskuterar på deras blogg FpStockholm