Flytta till Stockholms hetaste bostadsområde.

Barkarbystaden
Färdiga planer för 4000 lägenheter i Järfälla. På bilden växer Barkarbystaden i Järfälla fram.
Järfälla är just nu e av Stockholm och landets hetaste kommuner. Tusentals nya spännande bostäder byggs just nu på flera olika platser i kommunen, allt från nya radhus i Västra Jakobsberg till seniorboende med palmer och bäckar i en enorm inglasad innergård i Vattmyra i Jakobsberg. Med anledning av Järfällas snabba utveckling håller man den 26 april en bostadsmässa i Jakobsbergs centrum.

Järfälla utvecklas i en rasande takt, Folkpartiet har länge sagt att en förtätning av kommunens centrala delar är viktigt för att göra kommunen attraktiv och att bostadsbyggande också inte ska belasta kommunens invånare mer än nödvändigt. För snabb utveckling medför stora kostnader i infrastrukturen.

Den 26 april kl 11-14 hålls en bostadsmässa i Jakobsbergs centrum där du kan se bilder och läsa mer om alla spännande projekt och nya bostäder i Järfälla. Bland de större projekten finns Barkarbystaden och Söderdalen, Söderdalen med 1250 lägenheter kommer ligga centralt i Jakobsberg vid gymnasieskolorna. Vi i Folkpartiet vill naturligtvis att gymnasieskolorna ska ligga kvar Jakobsberg och inte flyttas som flera andra partier arbetar för i kommunen.