Facebooksidor för Folkpartiet

Facebook är ett utmärkt sätt att knyta kontakter och skapa ett stort nätverk med likasinnade över hela landet. Ett stort politiskt nätverk underlättar både för er förening och för er som politiker. Problemet uppstår när det gäller att hitta alla föreningars och personers Facebooksidor, det finns idag ingen ordentlig funktion för detta så Folkpartiet Järfälla underlättar nu för er att bygga upp ett nätverk. Här nedan har vi samlat så många Gilla-sidor vi har hittat på Facebook, saknas någon så skriv en kommentar och bifoga en länk till den sidan som saknas så lägger vi upp den. Låt oss bygga upp en så komplett sida som möjligt. Vi uppmanar alla Folkpartiföreningar som har skapat grupper på Facebook att även skaffa en Gilla-sida. Maila folkpartiet@jarfalla.se om ni behöver hjälp. En Gilla-sida ger bättre spridning och framför allt, man kan klicka på Gilla!

Om du har en blogg eller hemsida så länka hit så fler hittar listan. Annars kan ni klicka på dela funktionerna längst ner på sidan.

Klicka på ”Gilla” på så många som möjligt här nedan. Det tar 1 minut.  Du är nästan garanterad att fler kommer att gilla även din/er sida vilket ökar er synlighet. För artighetens skull så bör man ”Gilla” tillbaka när man får en själv en ny.

Föreningar:


Folkpartiet Järfälla

Folkpartiet  Bromma

Folkpartiet Bromölla

Folkpartiet  Fyris i Uppsala

Folkpartiet  Gotland

Folkpartiet  Göteborg

Folkpartiet  Huddinge

Folkpartiet Kristianstad

Folkpartiet Liberalerna Riks

Folkpartiet  Lidingö

Folkpartiet  Mjölby

Folkpartiet  Nacka

Folkpartiet  Norrbotten

Folkpartiet  Norrköping

Folkpartiet  Solna

Folkpartiet  Sundsvall

Folkpartiet  Södertälje

Folkpartiet  Tierp

Fp Timrå

Folkpartiet  Tyresö

Folkpartiet  Umeå

Folkpartiet  Vll (Västerbottens läns landsting)

Folkpartiet  Västerås

Liberala ungdomsförbundet

Liberala Studenter

 

Personers Gilla-sidor

Nikoletta Jozsa (Järfälla)

Susanne Bäckman (Bromölla)

 

 

Vill du att din facebooksida ska synas här? Skicka in en länk per mail eller i kommentarsfältet.