Drömmen om Zlatan tar form i Nibbleparken

Nibbleparken.
Parken innan renoveringen på Folkpartiets förslag

Resultatet av Nikoletta Jozsas (FP) forslag om att lägga konstgräs på grusplanen vid Nibbleparken börja nu ta form. En konstgräsplan efter Svenska fotbollsförbundets regler anläggs nu vid Sångvägen i Jakobsberg.

För er som har passerat den gamla grusplanen och lekparken vid Sångvägen så har det den senaste tiden varit oundvikligt att se att något är på gång. Hela parken ska renoveras vilket du kommer kunna läsa om i nästa vecka.

Fotbollsplanen kommer följa de riktlinjer som Svenska Fotbolls förbundet har satt upp, en läktare med prispall kommer byggas och bredvid planen kommer det finnas ett utegym och klättervägg.

I samband med valet 2010 så framfördes det direkt till Nikoletta Jozsa (FP) en önskan från några av Järfällas medborgare om att det ska anläggas en gräsplan i Nibbleparken, Nikoletta Jozsa skrev motionen ”Drömmen om Zlatan” om behovet av en konstgräsplan på Sångvägen. Motionen godkändes och nu ska inte bara fotbollsplanen byggas om utan hela lekparken i Nibble blir en av Järfällas största och finaste med babylekparker, vattenlekparker, pulkabackar och mycket mer.