Bli medlem

Att bli medlem i Folkpartiet liberalerna öppnar upp en helt ny värld. Ett medlemskap ger dig möjligheten att bli politiker i Folkpartiet. Du fyller på ett par minuter i detta formulär och därefter får du ett bekräftelsemail där du kan välja hur du vill betala. En räkning hem eller direkt med kort tex Visa via din inloggningsbara sida på Folkpartiet.

Behövs jag?

Absolut, alla behövs i Folkpartiet! Delar du Folkpartiets syn på många frågor så ska du absolut bli medlem hos oss. Vi kan tillsammans skapa dig en framtid i politiken där nämndeplatser, en plats i kommunfullmäktige eller varför inte Riksdagen är möjlig. Du sätter dina egna gränser för vad du vill uppnå. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss inom ett par dagar så vi kan boka in en tid för ett första möte. Du får då ett bra tillfälle att träffa gruppledningen och berätta om dina visioner för kommunen och Sverige.

Vad kostar det att bli medlem i Folkpartiet?

Om man inte har varit medlem året innan så kostar det bara 50 kr att bli medlem i Folkpartiet.

Hur betalar jag?

Du betalar enklast genom att betala med kort via länken Folkpartiet mailar till dig direkt efter att du har fyllt i dina uppgifter. Via länken hamnar du på din egen sida hos Folkpartiet och en bit ner på sidan hittar du olika betalalternativ. Du kan även betala via ett inbetalningskort som skickas till dig.

Hur blir jag medlem och aktiv i Folkpartiet liberalerna?

Du klicka på den här texten så kan du direkt fylla i dina uppgifter.

Hur blir jag medlem i ungdomsförbundet Luf?

Klicka här så skickas du till luf´s hemsida

Be the first to comment on "Bli medlem"

Leave a comment